Home Mijn Ervaringen en Reviews Fulvinezuur ervaringen: Mijn review

Fulvinezuur ervaringen: Mijn review

by lucas van wateringen
1,3K views

Wetenschappers zien dat dit natuurlijke medicijn het hele lichaam beschermt tegen ziektes.

Doktoren hebben al veel successen geboekt met dit product wat voor sommigen het licht in de duisternis is.

Zelfs bij mensen die niet meer dachten geholpen te kunnen worden.

En toch werkte het…

Hebben jij en al die mensen met hun successen iets gemeen? Misschien wel de overeenkomst dat iets wat in miljoenen jaren wordt gecreëerd nu, jou fit uit bed laat stappen.

Eén ding weten we wel. De grond waar wij onze gewassen op telen zijn leeg geraakt van de zo broodnodige mineralen en vitamines. Je moet vaak wel tot een halve kilo groente eten om je mineralen binnen te krijgen. En zelfs dan kom je vaak nog te kort.

Het is dus ook helemaal niet zo gek dat jij je zo ellendig voelt op dit moment. Maar, wat kun je doen?

Er is nu iets op de markt en dat heet fulvinezuur (hoogwaardige wel te verstaan) en heeft alle mogelijke mineralen die jouw lijf nodig heeft om zich gezond en goed te voelen.

Maar voordat je zoiets koopt, wil je graag ervaringen lezen over fulvinezuur en het liefst van iemand die het ook echt gebruikt.

Daarom heb ik zelf een flesje fulvinezuur van SMPL gekocht en heb alle mogelijke vragen beantwoord in deze review. Zo kun je een kundige beslissing maken of deze alleskunner bij je past.

Lees je mee?…

Fulvinezuur ervaringen: Mijn review

Wat is fulvinezuur? En wie is Lucas van Wateringen

Fulvinezuur is een molecuul en is afkomstig van de plantenresten die onder de grond worden verteerd door micro-organismen. Het wordt ook wel humus genoemd. Het is een natuurlijke transporteur voor mineralen voor ieder levend wezen.

Door het verteringsproces diep in de bodem gaan er verschillende mineralen aan dit molecuul kleven, waar jij dan weer je voordeel mee kan doen, als je fulvinezuur gebruikt.

Fulvinezuur is rijk aan alle mineralen die je nodig hebt voor het lichaam. Ook mineralen die je normaal bij een dieet niet binnen krijgt. Het is dan ook erg logisch dat op het moment dat je deze hoogwaardige fulvinezuur gaat gebruiken je een aanmerkelijk verschil in je gezondheid en gemoedstoestand kan gaan voelen. Dat was in ieder geval wel bij mij zo…

Ik zal me even voorstellen. Ik heet Lucas van Wateringen, 41 jaar en woonachtig in Krimpenerwaard en heb gelijk een flesje besteld om te kijken waar deze hype nu op is gebaseerd. Als coach werk ik vaak met mensen en ondersteun ze ook met verschillende natuurproducten. Ik weet dus genoeg over natuurproducten om hier een oordeel over te vellen.

Maar genoeg over mij! Dit gaat over jou en hoe je jouw energie en levensvreugde weer terug kunt krijgen. Tenminste, als dat het is waarvoor je dit zuur wilt gebruiken, er zijn namelijk vele toepassingen.

Fulvinezuur ervaringen: Mijn review

(Hier zie je de afname van de mineralen in groente en fruit)

Voor wie is fulvinezuur geschikt?

Je kunt wel zeggen dat onze grond zo weinig mineralen heeft, dat s.m.p.l. fulvinezuur wel voor iedereen geschikt is of kan zijn. Maar misschien worstel je met iets specifieks en wil je kijken of dit supplement bij je past. Het nadeel alleen is dat er geen zogenaamde gezondheidsclaims meer gegeven mogen worden. Toch, over het algemeen kun je stellen dat bij de inname van voldoende verschillende mineralen dit ten goede komt van je algehele gezondheid.

Wie en wat voor een bedrijf is S.M.P.L International?

S.m.p.l. is een coöperatie en is opgezet door Maarten Bennis en Lidwien Jansen. Omdat het een coöperatie is en er veel vertrouwen is in het product zijn de leden in 4 verschillende categorieën gedaan.

  • Oprichters/eigenaars
  • Werknemers
  • Investeerders
  • Fans en Ambassadeurs

Je hebt dus ook de mogelijkheid aandelen te kopen in deze coöperatie. En, als het bevalt, hoe gaaf is dat?

Wat maakt deze fulvinezuur uniek vergeleken met de andere aanbieders

De flesjes worden in Amerika geproduceerd die een extreem grondig en complex extractieproces ondergaan en die qua kwaliteit erg verschilt van de andere aanbieders.

Dit extractieproces is voorlopig alleen nog mogelijk in Amerika en wordt van daar naar Nederland en S.M.P.L. geëxporteerd.

Door het gebruik van dit unieke extractieproces heb je werkelijk iets uniek, wat haast niet of nog niet op de Nederlandse markt is.

Daarnaast is de humus die ze daar gebruiken van de beste kwaliteit die mogelijk is. Je krijgt dus een product dat vele malen puurder is, meer potentie heeft, waardoor de gezondheidsvoordelen vele malen hoger zullen zijn.

Fulvinezuur ervaringen: Mijn review

Ok, Lucas, maar wat was nu jouw ervaring met Fulvinezuur?

Ok, het is nu 6 weken geleden voordat ik begon met s.m.p.l. fulvinezuur en over de 6 weken genomen gebeurde er een paar dingen waar ik kortom gewoon verbaasd over was..

Hoezo?…

Nou, ik heb af en toe door mijn leven veel stress te verduren. Stress zorgt voor meer cortisol in je bloed en kan ook voor cravings zorgen en dan is de vooraadkast met chocolade en winegums snel gevonden. Je raad het al, Ik ben ongeveer 8 kilo te zwaar.

En, toch na 6 weken gebruik van fulvinezuur is er 2,6 kilo af. Wat ik ervan weet is dat als je mineralen weer op pijl zijn er ook minder cravings zijn naar fastfood en slecht eten. Begrijp me niet verkeerd. Dit is geen afslankproduct en was totaal niet zo bedoeld, maar deze 2,6 kilo neem ik alvast lekker mee.

Wederom door de stress in m’n leven ben ik best wel vaak moe en ‘sochtends als m’n hond mij wakker maakt, voel ik vaak een grote leegte en vermoeidheid en moet dan nog de dag beginnen. 

Depressieve gevoelens kunnen mij dan wel eens overnemen als ik kijk wat ik nog moet doen die dag met dit gevoel. Het lijkt onmogelijk!

Bij de eerste week was dat al minder en bij de derde week was het helemaal weg. Daarnaast was mijn algehele energieniveau echt een stuk beter en voelde me veel lichter. Net alsof ik een rugzak met stiekem verstopte stenen had afgedaan, waarvan ik niet wist dat ik het bij me droeg.

Er is nu ook meer rust en meer helderheid. Gelukkig maar! Waarschijnlijk, omdat je niet weet dat je een aantal mineralen tekortkomt en dit echt wel zijn uitwerking heeft op je.

Mijn humeur is er ook een stuk op vooruit gegaan. Nu, ben ik sowieso niet erg chagrijnig en eerder opgewekt, maar als je slecht slaap, kun je echt wel een humeur hebben en kan het wel anderhalf uur duren voordat je een beetje jezelf bent.

Ook ziet mijn huid er beter uit. De kleur is minder wit en het ziet er wat natuurlijker uit. Ik heb af en toe nog wat rode vlekjes op m’n huid en deze zijn zeker met 70-80% verminderd.

Al met al is mijn ervaring een erg positief en ja ik zou dit zeker aanraden. Als je zelf de voordelen wilt gaan ervaren van dit unieke fulvinezuur kan dit via de link hier. Ja, ik wil de voordelen ervaren…

Fulvinezuur ervaringen: Mijn review

Andere ervaringen met S.M.P.L. fulvinezuur

Vanuit de website zijn er meerdere ervaringen met s.m.p.l. fulvinezuur. Ik heb er hier een paar neergezet, zodat je een nog beter overzicht krijgt of dit supplement bij je past.

Oscar K-

Na 5 maanden dagelijks SMPL te hebben gebruikt, stel ik vast dat het een onmisbaar ingrediënt is van mijn dagelijkse voeding. Ik drink de 10 druppels na gemiddeld 12 uur vasten en voor de sport en koffie. Ik ervaar inmiddels de diepe, reinigende en voedende aspecten van SMPL. Ik voel me fysiek sterker dan ooit, mentaal kalmer en evenwichtiger. De smaak doet denken aan rijke aarde, alsof je elke dag een beetje meer herstelt en een beetje van de waardevolle tijd inhaalt die je bent verloren na vele jaren van haast en drukte. Lang verhaal kort: Het was even wennen, maar snel onmisbaar geworden!

Samual E-

Het klinkt misschien cliché, maar ik zweer bij SMPL 72. Ik zou zeggen: probeer het voor die 1 euro per dag en ga het meemaken! Ik beloof dat het je niet gaat teleurstellen. En wat heb je te verliezen? Niet goed is geld terug. Al met al die 5 sterren reviews is het dik waard!

Janet V-

Ik ben zo snel opgeknapt nadat ik de druppels heb genomen. Verbazingwekkend eerlijk gezegd. Ik herstel sneller na lichamelijke inspanning, voel me fitter en mentaal meer gefocused. Dit is idd de ‘missing link’ voor mij gebleken.

Edwin S-

SMPL Mineralen doen hun werk! Na een paar weken gebruik voelde ik mij al scherper en veerkrachtiger. Ik had laatst mijn rug gekneusd, 2 dagen compleet mank gelopen en ik kon zelfs mijn eigen kleren niet aantrekken. Ik was echter miraculeus snel hersteld, zelfs binnen 4 dagen. Het is lastig te zeggen waar het aan ligt, maar ik denk zelf dat SMPL mijn herstel zeker heeft bevorderd.

De smaak van de mineralen gemengd met glas water is vrij neutraal. Mijn dochter drinkt het met sap en vraagt er elke dag om. Ik was eerder sceptisch over de prijs, maar SMPL is elke euro waard!

Marlene G-

Super blij met deze mineraal boost dagelijks. Mijn hoofd is meer helder en ik voel me energieker. Super bedankt!

Fulvinezuur ervaringen: Mijn review

Wat is de slotconclusie over het fulvinezuur van s.m.p.l. en waar kan ik het kopen?

Je raad het al. Ik ben er enthousiast over. Ik review sowieso geen producten waar ik niet achter sta en die ik niet zelf probeer.

Ik slik het nu nog steeds en ben nog steeds aangenaam verrast over de energie, de helderheid in mijn brein en m’n goede humeur. Misschien had ik toch een mineraal tekort?

Als je enthousiast bent geworden net zoals ik, dan kun je op de officiële website dit mooie product kopen. Er zit een 14 dagen niet goed geld terug garantie op, dus daar kun je geen buil aan vallen.

Klik nu op de knop om het 50ml flesje te bestellen en dan wens ik je veel voordelen toe die net zo goed zijn als mijn ervaring..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Misschien vind je dit ook leuk

I will help you is een website gecreëerd door Lucas van wateringen en de opzet is om zoveel mogelijk mensen te begeleiden in hun persoonlijke groei. Voor verdere vragen kun je altijd emailen.

Contact mij: contact@Lucasvanwateringen@gmail.com

@2023 – By I will help you. All Right Reserved. Designed and Developed by Lucas van wateringen

Deze website gebruikt cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren, Met gegevens wordt zorgvuldig omgegaan en niet aan derden doorverkocht Accepteren Meer Info