Home Mijn Ervaringen en Reviews Fulvinezuur ervaringen: Mijn review

Fulvinezuur ervaringen: Mijn review

by Lucas van Wateringen

Tja, je bent moe, constant ziek en je ziet de leuke dingen van het leven niet zo goed meer. Je bent meer moe als je uit bed gaat dan dat je erin gaat?

Wat zou er dan aan de hand kunnen zijn? Eén ding weten we wel. De grond waar wij onze gewassen op tellen zijn leeg geraakt van de zo broodnodige mineralen en vitamines. Je moet vaak wel tot een halve kilo groente eten om je mineralen binnen te krijgen. En, dan zelfs kom je vaak nog te kort.

Het is dus ook helemaal niet zo gek dat jij je zo ellendig voelt op dit moment. Maar, wat kun je doen?

Er is nu iets op de markt en dat heet fulvinezuur en heeft alle mogelijk mineralen die jouw lijf nodig heeft om zich gezond en goed te voelen.

Maar voordat je zoiets koopt, wil je graag ervaringen lezen over fulvinezuur en het liefst van iemand die het ook echt gebruikt.

Je wens is in vervulling gegaan en ik heb een flesje fulvinezuur gekocht en heb alle mogelijke vragen beantwoord in deze review. Zo kun je een kundige beslissing maken of deze alleskunner bij je past.

Lees je mee?

Wat is fulvinezuur? En wie is Lucas van Wateringen

Fulvinezuur is een molecuul en is afkomstig van de plantenresten die onder de grond worden verteerd door micro-organismen. Het is een natuurlijke transporteur voor ieder levend wezen.

Door het verteringsproces gaan er verschillende mineralen aan dit molecuul kleven, waar jij dan weer je voordeel mee kan doen, als je fulvinezuur gebruikt.

Ik Lucas van Wateringen, 41 jaar en woonachtig in Krimpenerwaard heeft gelijk een flesje besteld om te kijken waar deze hype nu op is gebaseerd. Als coach werk ik vaak met mensen en ondersteun ze ook met verschillende natuurproducten. Als dit echt zo goed werkt als dat ze zeggen, dan kan ik hier fantastisch mijn cliënten mee helpen.

Genoeg over mij! Dit gaat over jou en hoe je jouw energie en levensvreugde weer terug kunt krijgen. Tenminste, als dat het is waarvoor je dit zuur wilt gebruiken, er zijn namelijk vele toepassingen.

(Hier zie je de afname van de mineralen in groente en fruit)

Voor wie is fulvinezuur geschikt?

Je kunt wel zeggen nu onze grond zo weinig mineralen heeft de s.m.p.l. fulvinezuur wel voor iedereen geschikt is. Maar misschien worstel je met iets specifieks en wil je kijken of dit supplement bij je past. Het nadeel alleen is dat er geen zogenaamde gezondheidsclaims meer gegeven mogen worden. Toch, over het algemeen kun je stellen dat bij de inname van voldoende verschillende mineralen dit ten goede komt van je algehele gezondheid.

Wie en wat voor een bedrijf is S.M.P.L International?

S.m.p.l. is een coöperatie en is opgezet door Maarten Bennis en Lidwien Jansen. Omdat het een coöperatie is en er veel vertrouwen is in het product zijn de leden in 4 verschillende categorieën gedaan.

 • Oprichters/eigenaars
 • Werknemers
 • Investeerders
 • Fans en Ambassadeurs

Je hebt dus ook de mogelijkheid aandelen te kopen in deze coöperatie. En, als het bevalt, hoe gaaf is dat?

De flesjes worden in Amerika geproduceerd. Ook, omdat het plantmateriaal daar het beste is en wordt daar de fulvinezuur met haar 72 mineralen onttrokken uit het ruwe plantmateriaal.

Ok, Lucas, maar wat was nu jouw ervaring met Fulvinezuur?

Ok, het is nu 6 weken geleden voordat ik begon met s.m.p.l fulvinezuur en over de 6 weken genomen gebeurde er een paar dingen waar ik kortom gewoon verbaasd over was?

Hoezo?…

Nou, ik heb af en toe door mijn leven veel stress te verduren. Stress zorgt voor meer cortisol in je bloed en kan ook voor cravings zorgen van fastfood. Je, raad het al, Ik ben ongeveer 8 kilo te zwaar.

En, toch na 6 weken gebruik van fulvinezuur is er 2,6 kilo af. Wat ik ervan van weet is dat als je mineralen weer op pijl zijn er ook minder cravings zijn naar snel eten. Totaal niet zo bedoeld en verwacht, maar deze 2,6 kilo neem ik alvast lekker me.

Wederom door de stress in m’n leven ben ik best wel vaak moe. Lang niet altijd hoor, maar s’ochtends als m’n hond mij wakker maakt voel ik vaak een grote vermoeidheid en moet dan nog de dag beginnen.

Je zal het vast herkennen. Bij de eerste week was dat al minder en bij de derde week was het helemaal weg. Daarnaast was mijn algehele energieniveau echt een stuk beter.

Er is nu meer rust, maar ook meer helderheid. Waarschijnlijk, omdat je niet weet dat je een aantal mineralen tekort komt en dit echt wel zijn uitwerking heeft op je.

Mijn humeur is er ook een stuk op vooruit gegaan. Nu, ben ik sowieso niet erg chagrijnig en eerder opgewekt, maar als je slecht slaap, kun je echt wel een humeur hebben.

Ook merk ik dat ik een soort natuurlijke lichtheid bij me draag, gewoon minder zwaar. Ook, heb ik minder snel een irritatie en laat ik dingen zoals ze zijn. Of, nog beter, irritant gedrag valt me lang niet altijd meer op. Ik ben er gewoon minder mee bezig. Ik ben meer verbonden met mezelf.

Daarnaast sport ik bijna elke dag en merk dat ik na 5 weken, 3 extra setten kon doen met mijn Calisthenics oefeningen. Ook, lijk ik wat sneller te herstellen, hoewel dat geen groot verschil is.

Alles loopt gewoon wat beter, lichter en natuurlijker. Het kost allemaal niet zoveel moeite meer, dingen lopen meer vanzelf.

Is het voor mij een groot verschil met toen ik fulvinezuur nog niet slikte? Best wel. Ik zou het geen wondermiddel noemen (wat ook niet bestaat), maar tegelijkertijd doet het wel iets positiefs met je. Het voelt gewoon goed.

Zou ik hier 1 euro per dag voor over hebben? Ik zelf wel. Je zou haast gek zijn om het niet te doen. Dit is de gemakkelijkste manier om relatief goedkoop extra winst op je gezondheid en gevoel te krijgen.

Al met al ben ik zeer tevreden over mijn ervaring met s.m.p.l fulvinezuur. Als je ook fulvinezuur wilt bestellen net zoals ik en de voordelen ervan wilt ervaren, druk dan op de knop en bestel nu nog.

Andere ervaringen met s.m.l.p fulvinezuur

Vanuit de website zijn er meerdere ervaringen met s.m.p.l. fulvinezuur. Ik heb er hier een paar neergezet, zodat je een nog beter overzicht krijgt of dit supplement bij je past.

Oscar K-

Na 5 maanden dagelijks SMPL te hebben gebruikt, stel ik vast dat het een onmisbaar ingrediënt is van mijn dagelijkse voeding. Ik drink de 10 druppels na gemiddeld 12 uur vasten en voor de sport en koffie. Ik ervaar inmiddels de diepe reinigende en voedende aspecten van SMPL. Ik voel me fysiek sterker dan ooit, mentaal kalmer en evenwichtiger. De smaak doet denken aan rijke aarde, alsof je elke dag een beetje meer hersteld en een beetje van de waardevolle tijd inhaalt die je bent verloren na vele jaren van haast en drukte. Lang verhaal kort: Het was even wennen, maar snel onmisbaar geworden!

Samual E-

Het klinkt misschien cliché, maar ik zweer bij SMPL 72. Ik zou zeggen probeer het voor die 1 euro per dag en ga het meemaken! Ik beloof dat het je niet gaat teleurstellen. En wat heb je te verliezen? Niet goed is geld terug. Al met al die 5 sterren reviews is het dik waard!

Janet V-

Ik ben zo snel opgeknapt nadat ik de druppels heb genomen. Verbazingwekkend eerlijk gezegd. Ik herstel sneller na lichamelijke inspanning, voel me fitter en mentaal meer gefocused. Dit is idd de ‘missing link’ voor mij gebleken.

Edwin S-

SMPL mineralen doen hun werk! Na een paar weken gebruik voelde ik mij al scherper en veerkrachtiger. Ik had laatst mijn rug gekneusd, 2 dagen compleet mank gelopen en ik kon zelfs mijn eigen kleren niet aantrekken. Ik was echter miraculeus snel hersteld, zelfs binnen 4 dagen. Het is lastig te zeggen waar het aan ligt, maar ik denk zelf dat SMPL mijn herstel zeker heeft bevorderd.

De smaak van de mineralen gemengd met glas water is vrij neutraal. Mijn dochter drinkt het met sap en vraagt er elke dag om. Ik was eerder sceptisch over de prijs, maar SMPL is elke euro waard!

Marlene G-

Super blij met deze mineralenboost dagelijks. Mijn hoofd is meer helder en ik voel me energieker. Super bedankt!

Fulvinezuur ervaringen: Mijn review

Wat is de slotconclusie over het fulvinezuur van s.m.p.l. en waar kan ik het kopen?

Je raad het al. Ik ben er enthousiast over. Ik review sowieso geen producten waar ik niet achter sta en die ik niet zelf probeer.

Ik slik het nu nog steeds en ben nog steeds aangenaam verrast over de energie, de helderheid in mijn brein en m’n goede humeur. Misschien had ik toch een mineralen tekort?

Als je enthousiast bent geworden net zoals ik, dan kun je op de officiële website dit mooie product kopen. Er zit een 14 dagen niet goed geld terug garantie op, dus daar kun je geen buil aan vallen.

Klik nu op de knop om het 50ml flesje te bestellen en dan wens ik je veel voordelen toe die net zo goed zijn als mijn ervaring…

 

Mijn voordelen:

 1. Meer helder in m’n hoofd
 2. Meer energie
 3. Een beter humeur, vrolijker
 4. Beter slapen
 5. Sterker geworden met trainen
 6. Goede klantenservice
 7. Kan met Klarna betalen

Nadelen:

 1. Een hogere prijsklasse, wel kwaliteit
 2. Verder geen nadelen gevonden

Hartelijke groet,

Lucas van Wateringen

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

I will help you is een website gecreëerd door Lucas van wateringen en de opzet is om zoveel mogelijk mensen te begeleiden in hun persoonlijke groei. Voor verdere vragen kun je altijd emailen.

Contact mij: contact@Lucasvanwateringen@gmail.com

@2022 – By I will help you. All Right Reserved. Designed and Developed by Lucas van wateringen

Deze website gebruikt cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren, Met gegevens wordt zorgvuldig omgegaan en niet aan derden doorverkocht Accepteren Meer Info