Over Mij

by lucas van wateringen

Over Mij

Mijn Verhaal

Dag fijne vriend, welkom op mijn website. Mijn naam is Lucas van Wateringen (een pen naam) en mijn leeftijd is 40 jaar. Ik ben grootgebracht onder de rook van Rotterdam en woon nu alleen in een dorpje in de krimpenerwaard, met veel groen, fijne vrienden en werk als mantelzorger in de zorg en coach mensen in mijn vrije tijd.

Ik heb alles behalve een zorgeloze jeugd gehad. Ik was ongelukkig, hypergevoelig en was het zwarte schaap binnen het gezin en de familie. Ik raakte op jonge leeftijd aan de drugs, omdat ik niet wist om te gaan met de ervaringen die ik had opgedaan in het leven. Ik belandde in allerlei trajecten van het GGZ en heb de halve inhoud van de diagnoses van de DSM aan m’n broek gehad. Ik had alles geprobeerd, maar niks werkte meer. Op een dag voelde ik me zo verloren, dat ik er mee wou stoppen…En toen gebeurde er iets wonderlijks…

Over Mij
lucas van wateringen

Ik ontmoete mijn mentor

Ik kreeg een heel warm gevoel bij een vriendin van mijn moeder, die alternatief coach en therapeut was. Ik heb haar gelijk gebeld en de volgende week zat ik al in haar stoel. De kundigheid, de mensenkennis, haar eindeloze compassie en geduld zijn van een andere orde als dat ik gewend was. Alle zwarte gaten die in mij zaten, werden opgevuld door haar liefde en compassie voor mij. Ze begon mij te trainen en te confronteren wat er allemaal speelde in mij. Dit worden saboteurs genoemd. Dit zijn herhalende gedachten, patronen en gedragingen die je elke keer herhaalt en je groei naar liefde en hogere bewustzijnslagen verstoren. Ik ben deze saboteurs langzaam gaan oplossen en na meer dan 10 jaar is de therapie afgelopen en leef ik een gelukkig, liefdevol en vredig leven. Het was een lange reis, maar meer dan de moeite waard, zeker gezien ik al was opgegeven was door de GGZ.

10 jaren+ Ervaring

Ik heb vooral ervaring vanuit de cliënt rol, waardoor ik precies weet wat er in iemand speelt, maar ik heb ook 10 jaar kunnen proeven hoe je iemand op een goede en effectieve manier kan behandelen.

De 10 jaar + ervaring met mijn therapeut en mentor is voor mij veel waardevoller als welke cursus of opleiding dan ook.

Mijn Opleidingen

Om mijn kennis en ervaring nog verder te verdiepen heb ik een aantal cursussen gevolgd. Ze heb ik bij Civas.nl een HBO Life Coaching opleiding gevolgd, waar ik nog steeds mee werk bij cliënten.

Daarnaast heb ik bij Graham Nicholls een NLP master cursus gevolgd, die ik nog dagelijks gebruik om beperkende overtuigingen weg te halen bij mensen.

Vanuit het hart

Iets wat ik je altijd kan beloven is dat ik vanuit het hart leef en dus ook vanuit mijn hart de informatie deel.

Voor mij heeft het hart een grotere intelligentie en heeft meer helings potentiël. Vanuit deze intelligentie probeer ik ook te spreken, zodat ik je op m’n best kan helpen en begeleiden.

Over Mij
Over Mij

Wat ik geloof

Zoals ik al beschreef, is vanuit het hart leven een gegeven voor mij. Hier zit de meeste vreugde, intelligentie en innerlijke vrede in bewaard.

Maar niet alleen deze kwaliteiten. Vanuit het hart kun je echt helen, want het hart veroordeeld niet, is stil en liefdevol.

Op het moment dat je bijvoorbeeld wordt geraakt en er zit een onderliggend trauma, dan hoef je alleen maar je bewustzijn naar je hart te brengen en je pijn te omarmen.

Langzaam zal de geraaktheid weg gaan, maar ook een deel van het oude trauma zal zich transformeren.

Omdat ik dit zelf heb meegemaakt en ik in principe was opgegeven door de GGZ en nu weer ben genezen, ben ik er van overtuigd geraakt dat de meeste mensen kunnen genezen of in ieder geval een sterker verbetering in hun situatie kunnen aanbrengen.

Leef dus vanuit het hart en blijf met je aandacht in het Nu en dan zul je zien dat er veel mogelijk is…

Volg mij


Facebook


Twitter


Instagram

Getuigenissen en ervaringen met Top Coach Lucas van Wateringen

Lucas heeft een onmiskenbare Impact op me gehad..

Ervaring met Lucas van Wateringen

Ervaring met Lucas van Wateringen

“Ik kan met volle overtuiging zeggen dat Lucas van Wateringen een buitengewone levenscoach is. Met zijn jarenlange ervaring en diepgaande kennis van NLP (Neurolinguïstisch Programmeren) heeft hij een onmiskenbare impact gehad op mijn leven.

Lucas heeft een unieke gave om complexe ideeën op een eenvoudige en begrijpelijke manier over te brengen. Zijn begeleiding heeft me geholpen om mijn doelen helder te definiëren en obstakels te overwinnen die me eerder tegenhielden. Zijn inzicht en ondersteuning hebben me in staat gesteld om persoonlijke groei te bereiken die ik nooit voor mogelijk had gehouden.

Wat Lucas echt onderscheidt, is zijn warme en empathische persoonlijkheid. Hij luistert actief, begrijpt de behoeften van zijn cliënten en biedt praktische strategieën voor positieve verandering. Lucas is niet alleen een coach, maar ook een mentor en vriend die je motiveert om je volledige potentieel te bereiken.

Ik ben dankbaar dat ik Lucas van Wateringen heb ontmoet en zijn begeleiding heb gekregen. Als je op zoek bent naar transformatie in je leven en carrière, kan ik Lucas van harte aanbevelen als levenscoach. Hij is een bron van inspiratie en empowerment.”

-Esther van Hoven

Lucas zorgde voor verbeteringen in alle aspecten..

Ervaring met Lucas van Wateringen

Ervaring met Lucas van Wateringen

“Ik wil mijn oprechte waardering uitspreken voor Lucas van Wateringen, die een buitengewone invloed heeft gehad op mijn persoonlijke groei en welzijn. Als levenscoach is Lucas een waardevolle gids op mijn reis naar zelfontdekking en transformatie.

Met zijn diepgaande kennis van NLP (Neurolinguïstisch Programmeren) en zijn expertise in coaching heeft Lucas me geholpen om mijn innerlijke kracht te ontdekken en mijn doelen te bereiken. Hij heeft me geleerd hoe ik belemmerende overtuigingen kan overwinnen en effectieve strategieën kan ontwikkelen voor succes in alle aspecten van mijn leven.

Wat ik het meest waardeer aan Lucas is zijn onwankelbare toewijding aan zijn cliënten. Hij gaat verder dan alleen coaching; hij is een betrokken mentor die altijd klaarstaat om te luisteren, te ondersteunen en te inspireren. Zijn warmte en vriendelijkheid creëren een veilige ruimte waarin groei en transformatie mogelijk worden.

Ik ben dankbaar voor de kans om met Lucas te werken en zou hem ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar positieve verandering in hun leven. Hij is een ware professional en een zacht, krachtig en warm mens.

-Jan Harskamp

Lucas is hij is ook een baken van vertrouwen

Ervaring met Lucas van Wateringen

Ervaring met Lucas van Wateringen

“Ik ben vereerd om mijn ervaring met Lucas van Wateringen te delen, een opmerkelijke levenscoach en expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Lucas heeft niet alleen een diepgaande kennis van NLP (Neurolinguïstisch Programmeren), maar hij straalt ook autoriteit en betrouwbaarheid uit in alles wat hij doet.

Wat Lucas onderscheidt van andere coaches is zijn uitzonderlijke expertise. Hij heeft niet alleen de theoretische kennis, maar hij past deze ook met meesterlijke precisie toe in de praktijk. Zijn begeleiding heeft me geholpen om obstakels te overwinnen en persoonlijke doorbraken te ervaren die mijn leven hebben verrijkt.

Lucas heeft niet alleen autoriteit op zijn vakgebied, maar hij is ook een baken van vertrouwen. Hij luistert met empathie en begrip, en zijn advies is altijd gebaseerd op een solide basis van kennis en ervaring. Ik heb de grootste bewondering voor zijn integriteit en ethiek als coach.

Ik kan met volle overtuiging zeggen dat Lucas van Wateringen een positieve impact heeft gehad op mijn leven. Als je op zoek bent naar een coach met expertise, autoriteit en betrouwbaarheid, dan beveel ik Lucas ten zeerste aan

-Anika Kumar

Lucas heeft een buitengewone invloed gehad op mij

Ervaring met Lucas van Wateringen

Ervaring met Lucas van Wateringen

Lucas van Wateringen, die een buitengewone invloed heeft gehad op mijn persoonlijke groei en welzijn. Als levenscoach is Lucas een waardevolle gids op mijn reis naar zelfontdekking en transformatie.

Met zijn diepgaande kennis van NLP (Neurolinguïstisch Programmeren) en zijn expertise in coaching heeft Lucas me geholpen om mijn innerlijke kracht te ontdekken en mijn doelen te bereiken. Hij heeft me geleerd hoe ik belemmerende overtuigingen kan overwinnen en effectieve strategieën kan ontwikkelen voor succes in alle aspecten van mijn leven.

Wat ik het meest waardeer aan Lucas is zijn onwankelbare toewijding aan zijn cliënten. Hij gaat verder dan alleen coaching; hij is een betrokken mentor die altijd klaarstaat om te luisteren, te ondersteunen en te inspireren. Zijn warmte en vriendelijkheid creëren een veilige ruimte waarin groei en transformatie mogelijk worden.

Ik ben dankbaar voor de kans om met Lucas te werken en zou hem ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar positieve verandering in hun leven. Hij is een ware professional en een bron van motivatie.”

-Dave Bromet

Lucas is de ultieme keuze

Ervaringen met lucas van wateringen

Ervaringen met lucas van wateringen

“Ik wil mijn diepe waardering uiten voor Lucas van Wateringen, een opmerkelijke levenscoach en gezondheidsexpert. Lucas heeft niet alleen indrukwekkende expertise in persoonlijke ontwikkeling, maar hij heeft ook een onmiskenbare autoriteit op het gebied van gezondheid en welzijn.

Als het gaat om gezondheidsadvies, is Lucas mijn absolute go-to. Zijn diepgaande kennis van voeding, lichaamsbeweging en emotioneel welzijn is fenomenaal. Hij heeft me geholpen mijn levensstijl te transformeren door me te begeleiden naar gezondere eetgewoonten, regelmatige lichaamsbeweging en emotionele veerkracht.

Wat Lucas echt onderscheidt, is zijn geloofwaardigheid. Hij heeft niet alleen de kennis, maar ook de persoonlijke ervaring en resultaten die getuigen van zijn effectiviteit. Lucas heeft me geholpen om mijn gezondheidsdoelen te bereiken, en ik vertrouw op zijn begeleiding omdat hij consistent bewijst dat hij weet waar hij het over heeft.

Lucas is ook een betrouwbare bron van ondersteuning. Hij luistert aandachtig en empathisch naar mijn zorgen en biedt praktische oplossingen die echt werken. Zijn integriteit en toewijding aan het welzijn van anderen zijn bewonderenswaardig.

Ik kan met vol vertrouwen zeggen dat Lucas van Wateringen een transformationele kracht is in mijn leven. Als je op zoek bent naar een coach met ongeëvenaarde expertise, autoriteit en betrouwbaarheid op het gebied van gezondheid en persoonlijke ontwikkeling, dan hoef je niet verder te zoeken. Lucas is de ultieme keuze.”

-Deze dame heeft liever niet dat ik haar naam publiceer en die keuze respecteer ik

Wij zijn Lucas buitengewoon dankbaar

Onze ervaring met Lucas

Onze ervaring met Lucas

Ik ben buitengewoon dankbaar voor de kans om samen met mijn vrouw met Lucas van Wateringen te werken als mijn levenscoach en gezondheidsexpert. Lucas belichaamt de essentie van expertise, autoriteit en betrouwbaarheid, en zijn impact op ons leven is onmiskenbaar.

Lucas heeft me geholpen om mijn gezondheid opnieuw vorm te geven op manieren die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Zijn diepgaande kennis van voeding, fitness en emotioneel welzijn heeft me geleid naar een leven van evenwicht en vitaliteit.

Zijn deskundige begeleiding heeft me geholpen om slechte gewoonten te doorbreken en gezondere keuzes te maken.

De autoriteit van Lucas in zijn vakgebied is indrukwekkend. Hij gaat verder dan simpelweg informatie delen; hij leidt met zijn eigen voorbeeld. Zijn gezondheidstransformatie en positieve resultaten zijn een testament van zijn expertise.

Het is geruststellend om te weten dat zijn advies altijd gebaseerd is op grondig onderzoek en praktische ervaring.

Wat Lucas voor ons tot een uitzonderlijke coach maakt, is zijn betrouwbaarheid. Hij is altijd beschikbaar om te luisteren en te begeleiden, en zijn ethiek en integriteit zijn onberispelijk. Ik vertrouw volledig op zijn begeleiding en waardeer zijn oprechte toewijding aan mijn welzijn.

Als je op zoek bent naar een coach die zowel expertise als autoriteit belichaamt op het gebied van gezondheid en persoonlijke ontwikkeling, dan is Lucas van Wateringen de enige keuze. Hij heeft ons leven op onvoorstelbare manieren verbeterd, en ik ben ervan overtuigd dat hij hetzelfde voor anderen kan doen.”

-Ook dit stel wou anoniem blijven en op grond van de GDPR regelgeving respecteer ik dat natuurlijk,

I will help you is een website gecreëerd door Lucas van wateringen en de opzet is om zoveel mogelijk mensen te begeleiden in hun persoonlijke groei. Voor verdere vragen kun je altijd emailen.

Contact mij: contact@Lucasvanwateringen@gmail.com

@2023 – By I will help you. All Right Reserved. Designed and Developed by Lucas van wateringen

Deze website gebruikt cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren, Met gegevens wordt zorgvuldig omgegaan en niet aan derden doorverkocht Accepteren Meer Info