Over Mij

by Lucas van Wateringen

Over Mij

Mijn Verhaal

Dag fijne vriend, welkom op mijn website. Mijn naam is Lucas van Wateringen (een pen naam) en mijn leeftijd is 40 jaar. Ik ben grootgebracht onder de rook van Rotterdam en woon nu alleen in een dorpje in de krimpenerwaard, met veel groen, fijne vrienden en werk als mantelzorger in de zorg en coach mensen in mijn vrije tijd.

Ik heb alles behalve een zorgeloze jeugd gehad. Ik was ongelukkig, hypergevoelig en was het zwarte schaap binnen het gezin en de familie. Ik raakte op jonge leeftijd aan de drugs, omdat ik niet wist om te gaan met de ervaringen die ik had opgedaan in het leven. Ik belandde in allerlei trajecten van het GGZ en heb de halve inhoud van de diagnoses van de DSM aan m'n broek gehad. Ik had alles geprobeerd, maar niks werkte meer. Op een dag voelde ik me zo verloren, dat ik er mee wou stoppen...En toen gebeurde er iets wonderlijks...

lucas van wateringen

Ik ontmoete mijn mentor

Ik kreeg een heel warm gevoel bij een vriendin van mijn moeder, die alternatief coach en therapeut was. Ik heb haar gelijk gebeld en de volgende week zat ik al in haar stoel. De kundigheid, de mensenkennis, haar eindeloze compassie en geduld zijn van een andere orde als dat ik gewend was. Alle zwarte gaten die in mij zaten, werden opgevuld door haar liefde en compassie voor mij. Ze begon mij te trainen en te confronteren wat er allemaal speelde in mij. Dit worden saboteurs genoemd. Dit zijn herhalende gedachten, patronen en gedragingen die je elke keer herhaalt en je groei naar liefde en hogere bewustzijnslagen verstoren. Ik ben deze saboteurs langzaam gaan oplossen en na meer dan 10 jaar is de therapie afgelopen en leef ik een gelukkig, liefdevol en vredig leven. Het was een lange reis, maar meer dan de moeite waard, zeker gezien ik al was opgegeven was door de GGZ.

10 jaren+ Ervaring

Ik heb vooral ervaring vanuit de cliënt rol, waardoor ik precies weet wat er in iemand speelt, maar ik heb ook 10 jaar kunnen proeven hoe je iemand op een goede en effectieve manier kan behandelen.

De 10 jaar + ervaring met mijn therapeut en mentor is voor mij veel waardevoller als welke cursus of opleiding dan ook.

Mijn Opleidingen

Om mijn kennis en ervaring nog verder te verdiepen heb ik een aantal cursussen gevolgd. Ze heb ik bij de NHA een coaching cursus gevolgd, waar ik nog steeds mee werk bij cliënten.

Daarnaast heb ik bij Graham Nicholls een NLP master cursus gevolgd, die ik nog dagelijks gebruik om beperkende overtuigingen weg te halen bij mensen.

Vanuit het hart

Iets wat ik je altijd kan beloven is dat ik vanuit het hart leef en dus ook vanuit mijn hart de informatie deel.

Voor mij heeft het hart een grotere intelligentie en heeft meer helings potentiël. Vanuit deze intelligentie probeer ik ook te spreken, zodat ik je op m'n best kan helpen en begeleiden.

Wat ik geloof

Zoals ik al beschreef, is vanuit het hart leven een gegeven voor mij. Hier zit de meeste vreugde, intelligentie en innerlijke vrede in bewaard.

Maar niet alleen deze kwaliteiten. Vanuit het hart kun je echt helen, want het hart veroordeeld niet, is stil en liefdevol.

Op het moment dat je bijvoorbeeld wordt geraakt en er zit een onderliggend trauma, dan hoef je alleen maar je bewustzijn naar je hart te brengen en je pijn te omarmen.

Langzaam zal de geraaktheid weg gaan, maar ook een deel van het oude trauma zal zich transformeren.

Omdat ik dit zelf heb meegemaakt en ik in principe was opgegeven door de GGZ en nu weer ben genezen, ben ik er van overtuigd geraakt dat de meeste mensen kunnen genezen of in ieder geval een sterker verbetering in hun situatie kunnen aanbrengen.

Leef dus vanuit het hart en blijf met je aandacht in het Nu en dan zul je zien dat er veel mogelijk is...

Volg mij

I will help you is een website gecreëerd door Lucas van wateringen en de opzet is om zoveel mogelijk mensen te begeleiden in hun persoonlijke groei. Voor verdere vragen kun je altijd emailen.

Contact mij: contact@Lucasvanwateringen@gmail.com

@2022 – By I will help you. All Right Reserved. Designed and Developed by Lucas van wateringen

Deze website gebruikt cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren, Met gegevens wordt zorgvuldig omgegaan en niet aan derden doorverkocht Accepteren Meer Info