Home Mijn Ervaringen en Reviews Mijn Bliss Breathing review en eigen Ervaring

Mijn Bliss Breathing review en eigen Ervaring

by lucas van wateringen
446 views

Zou het niet lekker zijn een plek in jezelf te hebben, waar je even vrij bent van negatieve gedachten en emoties? Dat je op een plek aankomt waar je de rust en het thuiskomen vindt?

Misschien wel de plek waarvan je ergens weet dat hij er is, maar nog nooit werkelijk ervaren hebt, door al de stress die in je geest en lichaam zit.

Er is een simpele maar toch een hele effectieve methode om een gelukzalig gevoel in jezelf te creëren. En dit gelukzalige gevoel is ook een helende en transformatieve kracht ten opzichte van je oude onverwerkte emoties.

De methode heet daarom ook Bliss Breathing.

Maar om zeker te weten dat Bliss breathing ook echt werkt heb ik toegang gevraagd en gekregen tot deze ademhalingsmethode. Ik kan je vertellen, hier heb ik geen spijt van gekregen, maar later hier meer over…

Het is dus ook een Bliss breathing review vanuit mijn eigen ervaring beschreven, zodat je ook zeker weet dat het in ieder geval voor mij wel of niet gewerkt heeft.

Lees je verder mee, om te kijken of het voor jou ook zou kunnen werken? Ok, kom op, dan gaan we samen deze bliss breathing review in…

Mijn Bliss Breathing review en eigen Ervaring

Bliss breathing; Misschien wel de missing link tussen jou en de chaos en stress die je ervaart

Soms zou je gewoon willen zijn. In het Nu, met de kwaliteiten van het Nu, zoals vrede, vreugde en tevredenheid. Gewoon een stille plek, waar je helemaal jezelf kan zijn. Nee, ik zeg het verkeerd. Een plek waar je je authentieke zelf helemaal kan ervaren en dit gevoel meenemen door de hele dag heen.

Dus niet constant negatieve gedachten, als, je bent het niet waard, of kan ik dit wel. Mijn baas vindt mij een l@l en m’n vrouw vind mij niet goed genoeg als partner. Dit is zomaar een greep uit de haast onuitputtelijke negatieve gedachten die mensen kunnen hebben.

Super triest voor die mensen eigenlijk, want dat kan het leven zwaar en vreugdeloos maken. Eén ding weet ik wel; het leven is om te leren, maar zeker ook om te genieten en deze gedachten helpen daar niet bij.

De oplossing zou dan ook zijn om een plek in onszelf te creëren waar een gelukzalig en stil gevoel kan ontstaan en die onze oude emoties en gedachten transformeert.

Je raad het al. Hier komt bliss breathing voor in de plaats. Toch werkt Bliss breathing niet alleen op mentaal niveau. Het werkt ook verder door op het fysieke vlak, zoals een betere balans in de hormonale huishouding, het maakt het bloed weer langzaam alkalisch. Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen weer beter in werking gesteld en kunnen er ook fysieke klachten geheeld worden.

Natuurlijk ga ik hier niet zeggen dat als je deze goedkope cursus koopt, dat je zo even van allerlei kwalen en ziektes af kan komen, maar wat ik wel hoor is dat mensen sneller van verkoudheden afkomen, een mooiere huid krijgen, minder last van migraine hoofdpijnen en nog veel meer van dit soort kwalen die minder kunnen worden.

Of het ook bij jou gebeurt is altijd afwachten, maar voor deze bijzondere prijs is het misschien de moeite waard om het uit te proberen. Maar goed, zover zijn we natuurlijk nog niet.

Wat is Bliss Breathing en hoe werkt het?

Bliss breathing is een ademhalingstechniek die het zelfgenezende vermogen activeert (mentaal als fysiek), de connectie met jezelf maakt of herstelt en je in een staat van vreugde, gelukzaligheid en ook stilte brengt.

Het is een oude sjamanistische ademtechniek, waarvan de sjamanen ook zeggen; ‘’Deze techniek is de enige techniek naar een gelukkiger en gezonder leven’’’.

Wat bedoelen de sjamanen hiermee? Zie het zo: Er zijn twee manieren zoals we doorgaans leven. De ene manier is ‘’doen’’ of actief in het leven staan en de andere manier is zijn. Het eerste levert vaak stress op en de tweede zorgt voor ontspanning. Nu is actief leven natuurlijk noodzakelijk in deze wereld, maar hier wordt bedoeld de negatieve aspecten ervan.

Met de Bliss Breathing activeer je een soort knop die je in staat stelt om in diepe relaxatie te komen. Hier wordt dan ook automatisch deze helende kwaliteiten geactiveerd. Ook open je via deze ademhalingstechniek een breder en ruimer bewustzijn, waardoor je een echte plek of thuis kan ervaren met gelukzalige ervaringen.

Dit is in het kort wat Bliss Breathing is. Ongetwijfeld zou je willen weten wat ik heb ervaren tijdens de Bliss breathing en dat ga ik je nu ook vertellen. Lees je weer mee?..

Mijn Bliss Breathing review en eigen Ervaring

 

Mijn ervaring met Bliss breathing en waarom ik zo onder de indruk ben..

Ik moet toegeven, de eerste paar keren werkte het niet zo goed, maar zoals Jesse al aangeeft, heeft deze methode oefening nodig. Maar na 9 dagen had ik te pakken wat ik hoopte te ervaren.

Kijk, je kunt iets wel Bliss breathing noemen, maar zo’n naam is snel verzonnen zonder dat het ook maar iets met Bliss te maken heeft. Ik kan je gelukkig vertellen dat de naam Bliss breathing eer doet aan de naam zelf.

Ik begon die negende dag gewoon op een normale stoel met een rechte rug en zette het filmpje van Jesse weer op. In mijn voorgaande dagen had ik al een idee dat hier wat te halen was. Tijdens de ademhalingstechniek voelde ik al meer rust en kwam in een soort roes terecht.

Maar niet een roes die bedwelmend is, maar eentje waarbij je volledig in het Nu bent en waar je momentjes van gelukzaligheid en stilte ervaart. Maar, dit waren enkele momenten en niet permanent.

Wat ik in de eerste week ook merkte, was dat ik wat gevoeliger begon te worden. Nu klinkt dit niet echt leuk en eerlijk gezegd was dat het ook niet, maar ik denk teruggekeken dat het zelfherstellende vermogen een aantal onverwerkte emoties aan het opruimen was. Gelukkig is dit nu helemaal weg.

Ook krijg ik steeds meer energie, maar meer een soort energie die niet overprikkeld was, wat je bijvoorbeeld kan hebben als je te veel cafeïne drinkt.

Al met al zat ik na 8 dagen wel wat lekkerder in m’n vel. Nu zit ik al best goed in m’n vel, maar ik voel meer verruiming in m’n geest en bewustzijn. Gewoon een heel prettige ervaring. So far, so good dus!

Maar wat er op de negende dag gebeurde is haast niet na te vertellen. Ik kan je wel vertellen dat ik even uit m’n sokken werd geblazen van de ervaring die ik toen had.

Ik zat er tien minuten in en opeens kwam ik in een innerlijke ruimte, die ik niet anders kan omschrijven als mezelf of mijn ware zelf. Het voelt als thuiskomen en het is net of ik deze plek al duizenden keren heb bezocht. Op reis, maar dan bij jezelf en met jezelf ;-))

Ik blijf er in totaal iets meer dan 15 minuten in zitten. Ik voelde tegelijkertijd dat er van alles gebeurde in m’n lijf. Niet iets beangstigends ofzo, maar juist iets prettigs. Blijkbaar is m’n lichaam van alles aan het corrigeren en aan het opruimen. Daarnaast bekeek ik dit vanuit een zo’n helder en fijn bewustzijn dat ik wist dat het goed zat.

De uren erna waren ook heel fijn. Die gelukzaligheid lijkt op de achtergrond toch aanwezig te zijn. Blijkbaar kun je daar verbinding mee maken. Het is maar goed ook dat je niet die intense ervaring de hele dag kunt ervaren, want dan werk je niet meer :-))))

Mijn Bliss Breathing review en eigen Ervaring

Ook zijn er na die twee weken minder gedachten aanwezig en zijn ze meer positief. Nogmaals, ik ben al best positief, maar het voelt wel anders in algemene zin. Ik voel dat er best veel onverwerkte emoties zijn die uiteindelijk toch verwerkt zijn en daarom heb ik nu ook meer energie.

Al met al waren deze twee weken een erg prettige ervaring waar ik veel van geleerd heb en waar ik nog een hele tijd mee door zal gaan. Ik wil Jesse en zijn team bedanken voor het reviewen van deze methode en het geweldige resultaat wat ik gehaald heb.

Als je deze fijne methode voor een spotprijs wilt uitproberen, dan kun je naar de officïele website van Jesse gaan, om te beginnen met je nieuwe reis naar nieuwe fysieke en mentale gezondheid. Je hier de voordelen ervaren…

Mijn Bliss Breathing review en eigen Ervaring
Voor wie is deze methode?

De methode is voor iedereen die een betere mentale en fysieke gezondheid wil, maar deze groepen hieronder springen er met name uit:

 • Als je een rustpunt zoekt en ergens wilt thuiskomen
 • Als je zowel fysiek als mentaal het zelfherstellend vermogen wil activeren
 • Als je meer geluk, vrede en stilte wilt ervaren
 • Als je oude emoties wilt verwerken
 • Als je positievere gedachtens en emoties wilt ervaren

Mijn Bliss Breathing review en eigen Ervaring

Hoe is de cursus ingedeeld?

De cursus is gehost op het huddle platform. Voor mij is het grootste voordeel hiermee dat de andere deelnemers hier dus ook op zitten. Op deze manier kun je je ervaringen delen en vriendschappen ontwikkelen. Hoe leuk is dat?

Je krijgt er ook een cheatsheet bij waarin je kan opschrijven wat je die dag hebt kunnen ervaren tijdens de Bliss breathing. Zo kun je je vorderingen bijhouden en zien waar je naartoe gaat.

Ook krijg je gratis de Bliss breathing planner mee, die je tot 6 weken precies vertelt wat de beste manier is om gebruik te maken van deze cursus en techniek. Als je de planner gebruikt zul je ook de maximale resultaten boeken.

Verder is de cursus zelf in 18 makkelijk te volgen stappen ingedeeld. Ik zal ze even op een rijtje zetten:

1. Introductie Bliss breathing – Zoals de naam al zegt wordt hier uitgelegd wat het is, wat je ermee kunt bereiken en hoe je je hierna kunt voelen als je een aantal weken bezig bent.

2. De testfase – Hier wordt er meer uitgelegd over de 4 verschillende fases van de ademhalingstechniek, maar ook hier test je de methode om alvast een beetje te ervaren wat er voor jou aan ervaringen kan gaan komen.

3. Buikademhaling – Dit is de eerste fase van de methode en hier ga je die fase eigen maken. Het is een onlosmakelijk stuk van de cursus, die je nog veel gaat brengen. Je zal ook gaan leren waarom het sowieso goed is om vanuit de buik de gehele dag te ademen.

4. Uitblazen (rechaka) – Hier wordt het uitblazen kundig en uitgebreid uitgelegd. Nee, je hoeft niet alles in 1x perfect te kunnen, je bent immers nog in training, maar als je het geleerd hebt, word je ervaring met Bliss breathing nog beter.

5. Adem vasthouden (kumbhaka) – Hier wordt de techniek van het vasthouden uitgelegd. Ook gaat Jesse in op waarom je het doet en waarom dit zo belangrijk voor je is.

6. Een volledige guided sessie – Hier komen de verschillende onderdelen van deze adem methode samen en word je aan de hand van Jesse meegenomen in de eerste volledige bliss breathing techniek! De meeste mensen voelen al iets na 1 adem sessie. Gefeliciteerd! Je hebt de eerste inkijk gekregen wat het je allemaal kan brengen!

7. Probleem oplossen – Hier komen alle aspecten aan bod, wat je vooral niet moet doen tijdens een bliss breathing sessie. Ik vind dit zelf een hele handige toevoeging, omdat het staat met de resultaten die je gaat behalen. Je kunt een hoop goed doen, maar dat heeft weinig effect als je een hoop fout doet!

8. Een volledige sessie zonder begeleiding – Hier zie je een volledige sessie zonder begeleiding, zodat je precies na kunt doen wat je ziet. Zeker in het begin is dit handig, zodat je geen fouten maakt i.v.m. tijd en andere fouten. Je wilt natuurlijk het maximale eruit halen.

Dit zijn de delen en instructies zodat je de techniek perfect onder controle kan krijgen. Als je wilt beginnen met meer rust en meer gelukzaligheid in je leven, dan kun je deze spotgoedkope cursus hier bestellen…

Mijn Bliss Breathing review en eigen Ervaring
Dit zit er allemaal bij de cursus en het zal je niet teleurstellen

 1. Je hebt een 100% niet-goed, geld-terug-garantie.
 2. Resultaat gegarandeerd. Anders je geld terug.

Je krijgt ook:

 1. Volledige toegang tot het Bliss Breathing Techniek online programma met 8 video’s t.w.v. €199 (Engels gesproken)Bovenstaande zijn de 5 stappen die je in 28:33 minuut kunt leren
 2. Je hoeft alleen rechtop te kunnen zitten – en te kunnen ademen – iedereen kan dit
 3. Gratis inbegrepen: Gevorderden programma (4 video’s) t.w.v. €59. Doe deze Gevorderden Techniek voor het sturen van Levensenergie en het creëren van een gevoel van “Bliss”.
 4. Inclusief “Circular Shamanic Breathing” Bonus audio + infographic
 5. Inclusief geheim van de Q’ero sjamanen: de “Wiracocha”
 6. Inclusief gratis Cheat Sheet (PDF)
 7. Inclusief gratis 6-weken Planner (PDF)

Er zit dus genoeg bij om een ultieme ervaring uit deze cursus te halen en voor deze prijs kan ik me voorstellen dat het heel aantrekkelijk is voor veel mensen.

Mijn Bliss Breathing review en eigen Ervaring

Wat is uiteindelijk mijn conclusie?

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er zat voordelen te noemen die mij in mijn reis naar heling hebben geholpen. Ik doe het nog iedere dag en mijn ervaring van het dagelijkse leven wordt steeds beter.

Ik ben energieker op een gebalanceerde manier. Tegelijkertijd ben ik kalmer en relaxter. Ik ben positiever en je neemt ook die gelukzaligheid mee in de dag. Het is natuurlijk wel minder als tijdens de oefeningen, maar er blijft een aanzienlijk deel hangen.

Alleen voor dit gevoel zou ik het al aanraden. Verder is de cursus super duidelijk, overzichtelijk, duidelijk en spotgoedkoop.

Als je geïnteresseerd bent geraakt, bekijk dan wat deze prijs is op Jesse zijn officiële website en begin met gelukzaligheid te ervaren!

Mijn Bliss Breathing review en eigen Ervaring

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Misschien vind je dit ook leuk

I will help you is een website gecreëerd door Lucas van wateringen en de opzet is om zoveel mogelijk mensen te begeleiden in hun persoonlijke groei. Voor verdere vragen kun je altijd emailen.

Contact mij: contact@Lucasvanwateringen@gmail.com

@2023 – By I will help you. All Right Reserved. Designed and Developed by Lucas van wateringen

Deze website gebruikt cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren, Met gegevens wordt zorgvuldig omgegaan en niet aan derden doorverkocht Accepteren Meer Info