Home Mijn Ervaringen en Reviews Green Juice ervaringen + Mijn review met Superfoodies

Green Juice ervaringen + Mijn review met Superfoodies

by lucas van wateringen
891 views

Wat als je s’ochtends opkomt en je afvraagt of je sowieso wel geslapen hebt, omdat je met minder energie opstaat, terwijl je net een hele nacht hebt geslapen…

Want, zo gaat het vaak voor veel mensen. Mensen die te weinig vitamines, mineralen, fytonutriënten binnenkrijgen, zijn gedoemd tot een dag met weinig energie, inspiratie en zingeving. Als het even ‘’meezit’’ snel een energie drankje nuttigen en je kan er weer een half uur tegenaan, om vervolgens die bekende dip weer te krijgen. Wat doe je dan?

Groentes eten! Of nou ja eten? Groentes drinken! Green juice zit vol met alles wat ons lichaam en brein nodig heeft om je fysiek en mentaal fit te voelen.

Daarom schrijf ik vandaag een review over het green juice poeder van superfoodies. Dit is echt puur mijn eigen ervaring met green juice en jij mag zelf bepalen of het bij je past, alleen mijn ervaring zou je nog wel eens kunnen verbazen…

Wat is green juice?

Wat is green juice?

Green juice is een groen poeder dat gemaakt is uit vezels, verschillende vitamines, mineralen, enzymen, sporenelementen, kruiden en probiotica. Dit allemaal om je meer energie te geven, je immuunsysteem te versterken, je mentale en fysieke weerbaarheid te vergroten en je al gehele gezondheid te bevorderen.

Waarom is green juice gezond, Feiten van fabels scheiden

Tja, eigenlijk hoef je je niet af te vragen of dit een gezond product is. Alle ingrediënten van green juice zijn bewezen gezond verklaard. Ik denk dat we allemaal wel weten dat vitamines, mineralen en probiotica gezond zijn voor je.

Of toch niet?…

Ik verbaas me dan ook wel eens door mensen die dit in twijfel trekken. Maar misschien hikken ze vooral tegen de prijs aan en niet zozeer de gezondheidsvoordelen. En dat is niet helemaal onterecht, maar wat krijg je er voor terug? Dat is misschien een betere vraag om te stellen, niet waar?

Het lijkt dus vooral om een verschil van perspectief te gaan, waarin sommige mensen kiezen voor een gezondere leefstijl en minder kijken naar de materialistische kant kijken en persoonlijk vind ik dat een goed iets. Ik ben liever energiek, vitaal en gezond…

Alle groene lekkerheden die in green juice zitten

Alle groene lekkerheden die in green juice zitten

Je wilt natuurlijk weten wat er in je green juice zit en wat je in je lichaam stopt. Sowieso zijn deze ingrediënten vrij van lactose, gluten, GMO, Soja, Dextrose en kunstmatige (zoet) stoffen.

Dat geeft de burger weer een goed gevoel toch? En, niet alleen ons, maar je lichaam zal je dankbaar zijn. Nou ja, genoeg gepraat in deze review, laten we de ingrediënten erbij pakken. Hier komen ze aan:

 • acerola bes
 • bacteriële culturen (bifidobacterium bifidum en lactobacillus acidophilus)
 • banaan
 • ​blauwe bes
 • ​boerenkool
 • ​brandnetel
 • ​broccoli
 • ​camu camu
 • ​chlorella
 • ​citroengras
 • ​framboos
 • ​gember
 • ​gerstegras
 • ​kurkuma
 • lucuma
 • matcha thee
 • ​moringa
 • ​natuurlijk aroma (extract van stevia plant – 100% natuurlijk)
 • ​paardenbloemblad
 • ​pectine (appelvezel)
 • ​pepermuntblad
 • ​rode biet
 • ​spijsverteringsenzymen (amylase, protease)
 • ​spinazie
 • ​spirulina
 • ​tarwegras
 • ​wortel
 • ​zwarte peper

Mijn eigen review met green juice en waarom in aangenaam verbaasd was

Mijn eigen ervaring met green juice poeder van superfoodies en dit gebeurde er!

Zoals beloofd bestelde ik de green juice van Jesse van der Velde bij Superfoodies (supergreens) en een dag later kwam een glimlachende postbode het al brengen. Ik had expres de 500 gram pot besteld, omdat daar de meeste korting op zat en ik gratis het receptenboekje erbij kreeg. Tja, ik ben dan toch ook die simpele Nederlander die voor de beste deal gaat…

Toen ik het potje openmaakte kwam er niet echt een geweldige geur vanaf, maar er kwam ook nog een andere geur vanaf….De geur van gezondheid en vitaliteit, want dat krijg ik meestal als ik bijvoorbeeld groente pers. Het ruikt niet perse lekker, maar je weet dat het gezond voor je is. Jesse beschrijft wel op zijn website dat het lekker smaakt. Sorrie Jesse, daar ben ik het niet echt mee eens, maar nogmaals, who cares, ik kom voor de gezondheidsvoordelen…

Wat me wel bevalt is dat er weinig suiker in zit. Meestal worden deze supplementen vol gegooid met suikers en als je gezond bezig wilt zijn, zit ik niet op dat soort plakkerige suiker substanties te wachten, wie wel?…

Dus, so far, so good…

Ik heb met mezelf afgesproken dat ik na twee weken weer wat opschrijf, omdat ik er in eerste instantie niet zoveel van verwachte. Alleen, ik was met stomheid geslagen dat ik na een dag of 6 toch weer de pen op pakte.

Wow, wat een energie! Normaal drink ik twee tot drie bakjes koffie in de ochtend en wat yoga om enigszins wakker te worden. Tot mijn verbazing hoefde ik dat nu niet te doen, omdat ik gewoon uitgerust wakker werd. Het klinkt misschien gek, maar ik worden zelden uitgerust wakker.

Misschien net zoals jij vraag ik me s’ochtends af of ik sowieso wel heb geslapen…

En niet alleen werd ik uitgerust wakker, maar ook met een blijer gevoel, vitaler, maar vooral energieker. Precies voor dit gevoel had ik dit supplement van superfoodies al gekocht. Chapeau Jesse, het ziet er naar uit dat je je best hebt gedaan met dit product.

Maar goed, dacht ook bij mezelf dat het iets anders kan zijn, ook al wist ik niet precies de reden.

Maar goed, dacht ook bij mezelf dat het iets anders kan zijn, ook al wist ik niet precies de reden.

Na 16 dagen, bleef ik uitgerust wakker worden en m’n energie bleef stijgen. Begrijp me niet verkeerd, want soms kan teveel energie slecht aanvoelen, maar dit was meer op een gebalanceerde manier.

Normaal gesproken ga ik om een uur of 9 s’ochtends rond de plas lekker m’n hond Willem uitlaten. maar vandaag was dat half 8, omdat ik er gewoon zin in had. Zelfs Willen leek het meer naar zijn zin te hebben als anders en gaf me met z’n twinkelende ogen en bek een mooie glimlach.

Toch ben ik meestal met een half uurtje terug, maar wat mij verbaasde dat ik zo relaxt was door het lekkere slapen en de nieuwe energie die ik had opgedaan, dat ik pas 9 uur terug was. Ik genoot zo van de natuur om me heen en Willem die het ook zichtbaar naar zijn zin had.

Misschien een vies praatje, maar omdat er ook probiotica in zit leek het me wel goed om dit te bespreken. In ieder geval ik ging nadat ik wakker werd gelijk naar de wc, terwijl ik wel eens een dag moet wachten voordat ik kan gaan.

Alleen nu lijken m’n darmen te zeggen; Ik voel me gezond en ga jij maar lekker s’ochtends naar de wc om de gifstoffen uit te poepen. Meestal zorgt probiotica ook voor een betere opname van nutriënten en dat kan ik nu wel merken.

Al met al ziet het er positief uit na bijna 3 weken…

Heb ik na 4 weken een positief resultaat behaald met green juice?

Heb ik na 4 weken een positief resultaat behaald met green juice?

En nu de 4de en laatste week van mijn green juice review van superfoodies (super greens) is aangebroken, ben ik blij verrast…

Eerlijk? Ik had het al gedaan als ik elke ochtend zo heerlijk was wakker geworden en die heerlijke energie had gevoeld. Wat heb ik dat gemist in al die jaren!

Maar wat gebeurde er nog verder?…

Naast de vernieuwde energie die ik kreeg, begon er ook meer kracht te ontstaan in mijn systeem, dit was zowel mentaal als fysiek. Natuurlijk wou ik hier optimaal van profiteren en ben gaan sporten.

Ik ben toen begonnen met Calisthenics en dit heeft mijn groei alleen maar beter gemaakt. Ik weet niet of het ook in combinatie met het sporten is, maar voel me ook helderder en meer in het Nu. Energiek, maar meer in balans. Ik weet het niet, gewoon een hele prettige ervaring…

Al met al ben ik nu een energieker, vitaler en meer in balans. Is green juice van superfoodies dan de test door gekomen? Ik dacht het wel! Wat kan ik anders zeggen? Ik voel me geweldig. Of jij het hierna moet kopen is helemaal aan jou, maar ik voel me top in ieder geval…

Heb ik na 4 weken een positief resultaat behaald met green juice?

Pas op de plaats! Gebeurde er nog andere dingen waarvan je moet weten?

Eigenlijk wel, of nou ja, eigenlijk? Na 3,5 week met het gebruiken van green Juice was ik opvallend relaxed, meer ontspannend in m’n hoofd en sliep ik in als een roosje. Het is best een aparte waarneming, zeker, omdat ik me nu pas besef hoe stormachtig het eigenlijk was in m’n hoofd.

Vaak weet je dat pas, als je relaxed wordt…..

Tja, niet verkeerd toch? Op de smaak na en voor sommige misschien de prijs, zou ik dit zeker aanraden..

Toch is dat niet alles. Jesse geeft ook nog op het totaalpakket 63% korting en je krijgt zijn nieuwe boek erbij. Let wel op: Dit is een tijdelijke deal

Als je dus enthousiast bent geworden en je wil meer energie, een gezonder immuunsysteem en alle andere voordelen, dan mag je vandaag nog bij de officiële website bestellen…

Heb ik na 4 weken een positief resultaat behaald met green juice?

Voordelen Green juice

 • Meer energie, vitaliteit en gezondheid
 • een hogere mentale en fysieke weerbaarheid
 • Helderder en meer ontspannen
 • Een mooiere huid
 • Een totaal pakket aan vitamines en mineralen
 • 63% korting
 • Als bonus het nieuwe boek van Jesse

Nadelen

 • Een hogere prijsklasse
 • De smaak kan beter (geen suikers)

Voor wie is green juice en voor wie niet?

Eigenlijk is green juice voor iedereen, maar vooral als je meer energie wilt hebben, je immuunsysteem wilt versterken, je stoelgang wilt verbeteren of gewoon wat lekkerder in je vel wilt zitten. Ik weet vanuit de verschillende ervaringen dat er tal van andere problemen mee zijn opgelost, waar ik dadelijk nog meer over ga vertellen.

Er is wel één groep mensen die voorzichtig moeten zijn met dit product en dat zijn de mensen die bloedverdunners slikken. Sommige kruiden in de green juice poeder kunnen een interactie geven met deze medicatie. Bij twijfel kan je even met je arts overleggen.

Voor de rest is green juice veilig bevonden en heeft het geen echte bijwerkingen. Soms wordt er in het begin wel eens gepraat over hoofdpijn en dunne ontlasting, maar verder is het een veilig supplement, ik had zelf in ieder geval geen last van bijwerkingen

green juice poeder ervaringenErvaringen met green juice poeder van andere mensen, die ze perse met jou wilden delen

Ervaringen met green juice poeder van andere mensen, die ze perse met jou wilden delen

Lindsey-

‘’Ik heb dit gekocht met de gedachte dat hoe het zou zijn als ik mijn gezonde verantwoordelijkheid zou pakken, zoals een goede vitamine nemen. Na verloop van tijd merkte ik echter dat ik niet meer dagelijks zoveel haar verloor, mijn nagels groeiden aanzienlijk meer en mijn droge huid verbeterde.

De green juice van Jesse raakte op en na een maand merkte ik dat mijn nagels weer begonnen te breken en mijn huid droger werd, vooral op mijn gezicht. Dus ik gebruik dit nu als onderdeel van mijn dagelijkse gezondheidsroutine.

Deze smaak kostte mij maar een paar pogingen voordat ik gewoon van de smaak begon te houden! Probeer het te mengen met amandelmelk’’. 

Kristen-

Ik wilde pas een recensie schrijven als ik het minstens een maand regelmatig had gebruikt. Ik moet zeggen dat ik het echt geweldig vind. Smaakt goed… lijkt een beetje op een moddersapje… maar dat geldt ook voor matcha. Ik noem het het magische moddersapje.

Het geeft me energie, houdt mijn huid mooi en glanzend. Eerlijk gezegd, sinds ik het gebruik, merk ik steeds meer mentale helderheid. Ik worstel al mijn hele leven met angsten. Ik heb echt het gevoel dat deze hierdoor enorm worden vermindert. Het is hartje winter nu en een zeer donkere en droevige tijd van het jaar. Maar niet voor mij!!

Ik zou graag denken dat het veel te maken heeft met de supergreens green juice. Ik zal het absoluut opnieuw kopen. En niet alleen dat, maar ik vertel er IEDEREEN erover. Bedankt!

Andrea-

‘’Mijn dochter begon anderhalf jaar geleden mij te vertellen over het green juice poeder , omdat ik de diagnose van een leverziekte kreeg. Zes maanden geleden voegde ik ook het rode Acai-sap toe.

Mijn dokters vertelden me dat wat ik ook doe, blijf volhouden, mijn bloedmetingen zijn geweldig en het niveau van mijn leverenzymen houden het op dit punt vast.

Ik geef dit product vijfsterren, want een levertransplantatie is niet mijn favoriete gedachte’’.

Freek-

‘’IK HOU ERVAN!! Ik nam dit twee weken achter elkaar en probeerde toen een week helemaal niks, het verschil was meteen duidelijk! Het geeft me veel energie, ik voel me echt geweldig. Ik neem het ‘s ochtends na mijn training in en het houdt me op het juiste spoor voor een gezonde dag’’

Christine-

Ik ben helemaal weg van dit product… Ik heb het syndroom van Sjögren en fibromyalgie… Altijd te maken met ernstige ontstekingen en pijn.. Ik voed mijn drie kleinkinderen 2,3 en 5 met veel minder stress op.. Understatement dat afvallen een uitdaging is. Nadat ik de kinderen moest overnemen van hun moeder, slaagde ik er alsnog in om 35 kilo af te vallen en ik voelde me geweldig…

Ik koos ervoor om elke ochtend mijn groene sap in een smoothie te mengen voor het ontbijt… Ik begon het ongeveer 2 maanden geleden weer te gebruiken en deze keer Ik beloofde mezelf dat ik niet zou stoppen..

Dit groene sap is een zegen voor mij… Het helpt enorm bij mijn ontstekingen dus op zijn beurt helpt het mijn pijn… Minder pijn betekent minder humeurig… Dit is een win-win in mijn verhaal en iedereen heeft er plezier van.

Ilse met green juice en pds syndroom ervaring-

Dit zijn geen ervaringen die erom liegen, toch? Als je meer over de ervaringen, kortingen en gratis producten wilt lezen dan kan dat bij de officiële website: https://supergreens.nl/ervaringen

Dan rest er eigenlijk nog één vraag?…

green juice kopenjesse van der velde superfoodies

Waar kan ik deze green juice poeder kopen, zodat ik de voordelen kan ervaren?

Ik kan me voorstellen dat je enthousiast bent geworden en als je nu op het randje staat om het te kopen, dan kan ik je geen ongelijk geven.

Al die voordelen en zeker de ervaringen spreken voor zich. Ik heb wel een disclaimer voor je. Er wordt helaas veel lage kwaliteit green juice verkocht in Nederland voor goedkopere prijzen, wees dus zeker dat je het de officiële website van superfoodies of supergreens haalt (beide dezelfde eigenaar)

Dit zijn inferieure producten en mogelijk zelfs schadelijk….

Als je 100% zeker wilt zijn dat je de originele green juice poeder koopt, ga dan naar de officiële website en klik op de blauwe link en pak gelijk je gratis receptenboek mee en je 63% korting.

green juice poeder

Heb ik na 4 weken een positief resultaat behaald met green juice?

Voordelen Green juice

 • Meer energie, vitaliteit en gezondheid
 • een hogere mentale en fysieke weerbaarheid
 • Helderder en meer ontspannen
 • Een mooiere huid
 • Een totaal pakket aan vitamines en mineralen
 • 63% korting
 • Als bonus het nieuwe boek van Jesse

Nadelen

 • Een hogere prijsklasse
 • De smaak kan beter (geen suikers)

Wees gezond.

Hartelijke groet,

Lucas van Wateringen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Misschien vind je dit ook leuk

I will help you is een website gecreëerd door Lucas van wateringen en de opzet is om zoveel mogelijk mensen te begeleiden in hun persoonlijke groei. Voor verdere vragen kun je altijd emailen.

Contact mij: contact@Lucasvanwateringen@gmail.com

@2023 – By I will help you. All Right Reserved. Designed and Developed by Lucas van wateringen

Deze website gebruikt cookies om jouw gebruikerservaring te verbeteren, Met gegevens wordt zorgvuldig omgegaan en niet aan derden doorverkocht Accepteren Meer Info